To gode måder at accelere dit vægttab på

Først og fremmest vil jeg gerne lige afskrive ét enkelt og utroligt vigtigt faktum – denne artikel giver dig ikke svaret på vægttab og forudsager ingen øjeblikkelige resultater for dem der læser den – et godt og sundt vægttab tager en del mere end bare en artikels tid at få igang. 

Til gengæld vil jeg også gerne love én ting i forbindelse med denne artikel. Jeg vil gerne garanere at du blev klogere og har fundet en ny måde at gribe dit vægttab an på, uanset om du ikke er startet på det endnu, er i fuld gang med at tilrettelægge det eller om du er ved at køre tør i det.

Vægttab er nemlig en utrolig livsændrende ting at gå all-in i, da det både er tidskrævende og hårdt at præpere mad fra bunden hver gang og igen og igen skulle sige nej til hurtige og usunde snacks. Derudover tager fitnessaspektet af et succesfuldt vægttab også tid – de to ting går nemlig oftest hånd i hånd, men passer på den anden side også sammen som hånd i handske – for vil man have synlige resultater med sit vægttab hurtigt, er en af de bedste måder at fremprovokere et kalorieunderskud ved at dyrke utrolig meget motion. 

Nedenfor finder du to gode måder du kan accelere dit vægttab lidt på, uanset om du er i \’før\’, \’under\’ eller \’i gang med at gå død\’ fasen.

 1. Du kan spise ting der øger din metabolisme 
  … også kaldet din forbrænding. Hvis du ikke, før lige nu, var klar over at der faktisk var ting der satte fut i fejemøjet sådan, så er du lige faldet over en guldklump af information der vil gavne dig mange år frem. 

  Chilier er eksempelvis en af de madvarer eller krydderier der kan være med til at sætte lidt ekstra fart på maven – og det siger egentligt også lidt sig selv. Derudover går der også, i fitnessverdenen, mange rygter om at grønne kaffebønner kan være med til at gøre tricket for forbrændingen og skrue den op på 1.000 – men resultaterne svinger mellem \’ondt i maven\’ og over til \’fantastisk\’.

 2. Sved som om det galdte dit liv
  Vi mennesker består af ret meget vand, og ret meget af det her vand er bundet til vores fedtdepoter i kroppen. Derfor kan du, med fordel, melde dig ind i din gamle saunaklub igen – det kan gøre underværker for dig. En effektiv slankekur kan dog ikke bestå af udelukkende saunature – alting med måde, for lidt vand i kroppen kan også være utrolig usundt for mig.

9 thoughts on “To gode måder at accelere dit vægttab på

 1. Hej
  Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? 🙂
  Venligste hilsner, Otto

 2. Hullehøj, Boerne.dk
  Nu læste jeg lige “To gode måder at accelere dit vægttab på” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
  Med venlig hilsen

 3. Boerne.dk – Konge artikel, Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller? 😉
  Fortsat god dag. Konrad

 4. Boerne.dk Hej med jer,,
  Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde.
  På forhånd tak. Olivia Q.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *