Tips til at gøre festen ekstra festlig

Coronaen er over os, og det har lagt en dæmper på festlighederne landet rundt. Heldigvis er det dog stadig muligt at holde mindre fester, så længe du overholder retningslinjerne fra de officielle myndigheder.

Så står du og overvejer at smide invitationer til en kommende fest, så kan du med fordel læse lidt med i denne her lille artikel, hvor vi giver dig nogle forskellige bud på, hvordan du kan gøre festen ekstra festlig.

Pynt op

Pynten er og bliver en vigtig del af festen. Den rigtige pynt kan bidrage til at skabe en ekstra festlig eller hygelig stemning, så burg gerne en time eller to på at dække bordet ekstra pænt op og pynte op omkring bordet. 

Pynt kan både være dyrt og unødvendigt belastende for miljøet. Det gælder især, hvis du benytter dig af engang-oppyntning, som skal smides æk igen, så snart festen er slut. Derfor anbefaler vi, at du forhører dig i din vennekreds og blandt familiemedlemmer, for mon ikke der er nogen, der ligger inde med et par pæne duge og noget fint pynt, du kan låne? Alternativt kan du også søge på google, hvor der er en del råd at hente til bæredygtig oppyntning. En ganske let, billig og miljøvenlig løsning er at tage en tur ud i naturen og pynte op med hvad end der er i sæson  alt fra fine sommerblomster til små sten og muslinger eller store, flotte kogler.

Find et tema

Temafester er og bliver bare lige en tand sjovere. Synes vi i hvert fald! Hvis du ikke bryder dig om for meget gak og gøgl, kan du holde dig til et enkelt og sofistikeret tema såsom sort eller gala, men er du og dine gæster ikke bange for at skeje lidt ud, kan du også vælge et mere vovet tema såsom cowboy og indianere, zombie-fest, tegneserie-figurer eller noget helt fjerde.

Lej en slushice maskine

Sidst men ikke mindst, så kan du ved særlige lejligheder tilføje festen en ekstra wow-faktor ved at leje for eksempel en slushice-maskine eller en popcorn-maskine. Det er bare helt utrolig hyggeligt at kunne gå hen og hente sig en is-kold slushice eller en portion dejligt knasende popcorn, mens festen er igang. Er du til det helt store, er det også muligt at leje for eksempel en pandekage-bil, som kommer ud og serverer frisklavede pandekager med is til festen. 

Er du interesseret i at leje en slush ice maskine til din næste fest? Så tag et kig på linket her, og læs mere.

 

4 thoughts on “Tips til at gøre festen ekstra festlig

  1. Heja – Boerne.dk God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email? De kærligste hilsner, Pelle I.

  2. Hej med jer,, Boerne.dk
    Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på!
    Fortsat god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *