Svært ved at finde de rette magneter? Find dem her!

Hvor finder jeg de rigtige magneter som jeg skal bruge? 

Sidder du også som virksomhed og mangler den rette leverandør eller produkt til din egen forretning, som indebærer magneter? Lige nu kan du finde vores store udvalg af alle typer magneter, som desuden er miljøvenlige, på vores hjemmeside: www.larko.dk 

Hvad er Larko? 

Larko er en hjemmeside som tilbyder alverdens magnter: Råmagneter, dørmagneter, gummimagneter, pottemagneter og mange mange flere! Her finder du alt det du har brug for inde i magneternes verden. Slut med at lede videre, for den rette leverandør med fokus på miljøet, god service, løsningsorienteret og med konkurrencedygtige priser. Larko kan det hele – Læs med her for at vide mere:   

  • Larko hjælper store som små virksomheder. Når det kommer til magneter er der stor fokus på kvalitenten og ikke mindst er det en tillidssag. Larko er en spcialvirksomhed, som KUN har fokus og er dedikeret til industrien for magneter. Hvis du køber fra dem af, er du sikret en professionel ekspertvejledning fra deres imødekommende og venlige personale. For dem er der ikke nogen opgaver der er for lille eller for stor! 
  • Larko ved at for nogens vedkommende kræver det en helt speciel model, og det er her at virksomheden har stor erfaring med magneter som skal laves til specialmål. De specialproducere gerne dine ønsker. Både når det kommer til pottemagneter, supermagneter osv, eller magnettape/bånd. Til hver en tid er der altid en hurtigt levering og selvfølgelig konkurrencedygtige priser. 
  • Magneter er ikke bare magneter. Der er tale om forskel på især kvalitet, indhold og virkning på miljøet og ikke mindst menneskers helbred. Derfor kræver det stor tillid til jeres magnetleverandør. Hos Larko har de et konstant fokus på certificeringer. Der er generalt stort fokus på, at der sikres, at miljøet og alles sundhed bliver påvirket mindst muligt i den negative retning. Det kalder Larko for: Magneter Med Omtanke. For at vide mere kan du spørge deres tekniske afdeling for konkrete informationer omkringer certificeringer. 

 

Showroom 

Larko er en online webshop, hvor du kan købe trygt dine magneter. Selvom Larko ikke har en fysisk butik, har den til gengæld et rigtigt fint showroom, hvor man altid er velkommen til at kigge forbi med ens projekter. Nogen gange kan det være lettere at vurdere de enkelte løsningsmulighederne, når man både har magnet og kontekst lige ved hånden. Ofte kommer der nye ideer og muligheder på bordet, når snakken går i gang og magien skabes.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *