Sund takeaway – ja du hørte rigtigt!

Take away er flittigt brugt, men det er til tider usund mand, som ikke er særligt nærende, som man får fat i, når det skal gå hurtigt, og man måske ikke lige kan overskue at skulle kokkere det helt store måltid. Men take away behøver ikke være usundt, for der findes faktisk nogle rigtig gode alternativer til den pizza, som du måske plejer at købe, når det skal gå lidt hurtigt.

Men hvordan er det så muligt tænker du nok? Sundtakeaway er et forholdsvist nyt koncept, men det er super smart. Vi vil gerne fortælle dig mere om det, så tjek det ud her og blive inspireret til at spise sundere i din hverdag. selvom det skal gå lidt hurtigt, og du måske ikke ligefrem nyder at stå i køkkenet i flere timer. 

Hos Sund Takeaway er deres mål, at gøre hverdagen lettere og mere overskuelig. Derfor har de startet et koncept med en sund og nem løsning, som mange danskere hver dag får glæde af. Hos Sund Takeaway er der fokus på kalorielette måltider, som ligger let i maven. Måltidskasserne som du får leveret er sunde færdiglavedede retter, som blot kræver, at blive opvarmet. Disse måltider får du leveret lige til døren, så det kan altså ikke bliver meget nemmere for dig som forbruger. 

Hvis man lever en travl hverdag – som mange danskere jo gør, kan det være nemt, at ty til de usunde løsninger, da det er nemt og overskueligt. Derfor har Sund Takeaway bragt et sundere alternativ til verden, som også kan kaldes for ”den nemme løsning”, dog bare i sundere forstand i forhold til hvordan normal take away normalt ser ud. Det er vigtigt for virksomheden, at du som forbruger bliver inspireret til madlavningen, får nye smagsoplevelser og samtidigt bliver oplyst omkring næringsstofanbefalinger, så du ved hvad det er du indtager og byder din krop. I alle måltider, som du modtager fra Sund Takeaway har du nemlig muligheden for, at se næringsværdien i KJ/kcal, og tilmed indholdet af makronæringsstoffer. Makronæringsstoffer omfatter protein, kulhydrat og fedt. Derudover vil kostfibre også være angivet på emballagen, så du ved lige nøjagtigt hvad du har med at gøre. 

Hos Sund Takeaway kan du modtage måltider op til 5 dage om ugen, fra 1-5 måltider om dagen. Alle måltiderne er spækket med lækre og spændende sunde oplevelser, som vil få dig til, at værdsætte god mad, og du vil måske også opleve en markant forbedring i kroppen i forhold til energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *