Psykolog med fokus på personlig udvikling

Vi kan alle gå igennem svære tider i livet, hvor vi har brug for ekstra råd, støtte og vejledning. Om dette er fordi vi lider af en diagnosticeret sygdom eller fordi vi har oplevet hårde tider i livet, så kan et psykolog forløb gøre underværker, så vi igen føler glæde ved livet, uden symptomer i hverdagen. Hos Psykolog KBH kan jeg tilbyde forløb, hvor du får personlige sessioner og mulighed for at udvikle dig, så du igen får glæde og gejst tilbage i livet. Læs med her for at høre mere om dine muligheder hos Psykolog KBH eller gå ind på min hjemmeside Psykolog KBH og læs mere om k9j klinik, vores behandling og bestil en tid nu. 

Hvordan arbejder jeg?

Jeg har specialiseret mig i tre forskellige behandlings forløb, eller såkaldte retninger inden for psykoterapi. Fælles for alle tre retninger er, at behandlingsforløbene er korte og mere intense end andre terapiforløb. De tre retninger Kognitiv Adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Metakognitiv Terapi. 

Ikke blot fokus på symptomer, men på personlig udvikling

Når folk vælger at gå til psykolog er det oftest enten for at løse et problem, få større afklaring med deres værdier eller få en retning med tilværelsen. Hos min klinik handler det ikke i lige så høj grad om at fjerne symptomer. Det er selvfølgelig vigtigt, og det er også noget, jeg fokuserer på, men hos min klinik er det lige så vigtigt, at et forløb medfører en personlig udvikling, så du kan få sikret langvarige forandringer. Det handler altså ikke kun om at ‘blive rask’ – det handler om at få en bedre og større følelse af tilfredshed og tilstedeværelse i livet. 

Så hvorfor vælge behandling hos mig?

Uanset hvad du går igennem, så kan terapi hos Psykolog KBH hjælpe dig igennem det. Om du ønsker større livskvalitet og nærver, om du ønsker hjælp ved symptomer på stress, angst, depression, sygdom eller noget helt andet, så kan et terapi forløb hjælpe dig igennem det. Det åbner din tankegange op og skaber en helt ny bevægelse for dig. Du kan få løsnet op for de ting, som holder dig fast i gamle mønstre, så du møder livet med en fornyet tilgang og bedre fleksibilitet. Min erfaring er lang og bred, hvilket betyder, jeg tilbyder mange forskellige former for terapi, samtaler og behandlinger. Derfor tvivler jeg ikke på, at jeg også vil kunne give dig et godt behandlingsforløb, så du får åbnet verden åbnet op på ny. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *