Luksusure købes bedst brugt

Ja du hørte rigtig. Når du vil ud og købe et rolex ur, så overvej lige at købe et Brugt rolex ur. Hånden på hjertet, du får mere for pengene. Luksus ure kommer jo i alle størrelser og former, men tit kan markedet blive lidt ensformigt i forhold til, hvad der er in. Derfor er et brugt ur tit løsning på det problem. Det er dog langt fra den eneste fordel ved at købe et ur, der er brugt. Læs med videre og du vil blive meget klogere på, hvorfor det virkelig er det værd. 

 Når du køber brugt, siger du nej til værdiforringelse

Hvad betyder værdiforringelse overhovedet? Jo, det betyder, at når du køber noget nyt, f.eks. et ur, et smykke eller en bil, så falder dens værdi og dermed de penge, den genstand er værd, fordi den ikke længere betragtes som ny. Når du køber brugt, oplever du altså ikke den forringelse i værdi, som der ellers ville være forekommet, havde du købt uret som nyt og du kan derfor sælge det videre til en bedre pris uden lige så stort et tab, skulle det komme til det. 

Brugte ure varer forevigt

Eller ihvertfald tæt på. Når du køber brugt, kan du tit få mere for pengene og derfor vil udgangspunktet være, at de materialer, der bliver brugt til det ur, du køber, vil være væsentligt bedre end et nyt ur til samme pris. Det at materialerne er bedre, betyder derfor, at dit ur vil holde længere og du kan få glæden af at give det videre i arv i familien, når du engang om 80 år tænker på den slags. 

Flere valgmuligheder er flere gode muligheder

Når du køber brugt, er der langt flere valgmuligheder. Det vil også sige, at der er flere muligheder for dig til at finde dit perfekte drømmeur og du behøver derfor ikke at nøjes med, hvad du lige kan finde på markedet og hvad der er trendy ligenu. Det kan dog kræve, at du nogle gange væbner dig med tålmodighed. 

Vintage er in – så gør brug af det

Vingtage er super meget på trend lige nu og du gør dig selv en tjeneste, hvis du kan lide den stil, ved at undersøge det brugte markedet. Der kan du helt sikkert finde det perfekte vintage ur og får sikkert en god historie med i købet.

4 thoughts on “Luksusure købes bedst brugt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *