Kviklån – og et par ting du bør overveje

Kviklån er noget man er begyndt at se mere og mere til i sit daglige liv, om man står og venter på en bus eller checker sin mobiltelefon og de sociale medier, så dukker der flere og flere reklamer op for disse hurtige lån – men hvis du nu ikke har nogen speciel viden om kviklån, hvad er så værd at vide, før du går ud og låner lidt til dagen og vejen? 

Vurdér din fremtidige økonomi

Der er få ting her i livet der er værre end at gå og afbetale penge af. Noget endnu værre er hvis du har en lille økonomi i forvejen. Ved at låne penge, uden at være sikker på at du kan betale dem tilbage i fremtiden, går du potentielt set en meget usikker og fattig fremtid i møde. Du bør derfor, allerede før at du beslutter dig for at låne pengene, vurdere om du har eller får kapital til at afbetale dem i fremtiden, hvis ikke du har udsigter til det, bør du måske samle et arbejde op i stedet for.

Kviklån, kort fortalt

Et kviklån er et relativt hurtigt lån at få, meget modsat et SU lån eller et banklån som vi også kommer til at forklare længere nede. Kviklånet kommer ofte med lidt højere renter end andre lån, da udbetalingstiden også er hurtigere – hvilket gør det til et smart lån, hvis du eksempelvis ødelægger din arbejdscomputer og har brug for en ny med det samme. Så ville du kunne betale lånet af til den første i næste måned, og du har ikke mistet mange dage på jobbet, fordi du har stået foruden. 

SU lån og banklån

 • SU lån
  Du kan kun få et SU lån hvis du allerede studerer. Det er et supplement til SU\’en som du kan få udbetalt hvis du ikke har tid til at have et deltids arbejde ved siden af studiet. Du kan få SU lånet udbetalt hver eneste måned, men kan kun få op til 3.155 kroner udbetalt – derfor er det ikke et godt lån til store ting som et depositum 
 • Banklån
  Et banklån er en god idé, hvis du går og mangler store beløb til store og substantielle ting. Du kan ikke få et banklån på et par tusinde (det kan du godt, men det er lidt skørt). Banklån er gode til udbetalingen på dit drømmehus eller til en bil du kan bruge til og fra arbejde. 

 

Find en lækker måltidskasse på Yummiiyummii.dk

6 thoughts on “Kviklån – og et par ting du bør overveje

 1. Boerne.dk – Hej med jer,,
  Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage 😛
  De bedste hilsner, Luna F.

 2. Hej Boerne.dk Ift. Kviklån – og et par ting du bør overveje, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. Fortsat god dag. Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *