Økonomisk ramt af Coronakrisen? Få to gode råd her

Mange mennesker oplever desværre at blive sat ned i timer eller opsagt af deres virksomheder disse dage – det er desværre en uundgåelig del af en krise. Hoteller og generelt servicebranchen har oplevet en nedgang i kunder på 90 til 100 procent, nogle procenter der nok ikke kommer til at ændre dig i det næste stykke tid. 

For mange betyder det derfor en total omlægning af deres finansielle situation og en livlig fantasi – for man skal selvfølgelig stadig have penge til at betale husleje, mad og andre normale udgifter. 

Hvis du kan se dig selv i overstående eksempel, så frygt ej. Nedenfor finder du to gode måder at få lidt ekstra kapital i mellem hænderne, indtil stormen igen har lagt sig og du kan finde et arbejde igen. Du bør dog være klar over at dette ikke er en langtidsholdbar løsning og at jeg selvfølgelig anbefaler at du leder efter et job imens. 

Du kan optage et lån

Hvis du har mange munde af brødføde og et stort hus du skal betale af på, så bør du nok overveje at låne de penge du kommer til at mangle i banken – krisen er midlertidig og du vil kunne betale lånet af relativt hurtigt. 

Hvis du er i en mere pressede situation og mangler kapital til at betale regninger lige nu, så kan du se mod kviklån – som er den hurtigste lånemetode i Danmark. Du skal dog være klar over at kviklån kommer med tårnhøje renter og du derfor skal skynde dig at betale det af. 

Du kan pantsætte eller sælge gamle ting

Hvis du er en af de mennesker der går og samler lidt hist og her igennem livet og bare er generelt dårlig til at få ryttet ud, så er nu din chance. Du kan sælg macbooken du aldrig bruger længere eller noget af det designertøj som du aldrig får brugt. 

Ved at gå til en pantsætter får du endda mulighed for at købe dine gamle ting tilbage, når du engang har fået et arbejde igen – du skal dog være opmærksom på at pantsælgeren godt kan sælge dine ting videre, hvis ikke du kommer tilbage rettidigt. 

Sidst er det selvfølgelig ikke en specielt god idé at sælge noget der har stor affektionsværdi for dig. Hvis du i værste fald ikke kan skrabe pengene sammen nytter det ikke noget at du skaber en scene nede i butikken – det er en del af det. 

6 thoughts on “Økonomisk ramt af Coronakrisen? Få to gode råd her

  1. Boerne.dk – Hej med jer,,
    Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen! På forhånd tak, Mathilde P.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *