Køb af et godt beer pong bord

Beer pong er et drikkespil, hvor det gælder om at kaste en bordtennisboldt i det andet holds glas og hvor de så skal drikke. Hvis du har set House of cards, er der en scene hvor Claire Underwood spiller beer pong med Catherine, udenrigsministeren efter at de har spist middag med den russiske præsident. Beer pong kan i princippet spilles på et hvilke som helst bord, men det er også muligt at købe et beer pong bord, der er lavet så det passer perfekt til et spil beer pong. Mange borde kan klappes sammen og stilles væk.

Spil hjemme eller ude

Har du en bar er drikkespil, herunder beer pong noget du bør kende til. Det er en måde at få folk til at drikke samtidig med at det er sjovt. Noget som altid er godt for en bar. Sjov og alkohol er altid godt for forretningen. Men beer pong kan også spilles hjemme, da det reelt ikke kræver det store. Det kræver blot et langt bord, 18 plastik krus, mange øl og en bordtennisbold, og så 4-6 personer, der er villige til at spille og muligvis ende med at blive en anelse fulde. 

Sådan spiller du beer pong

Spillet gælder om at ramme modstanderens glas. Der vil være 9 glas fyldt med øl. Rammer du et af deres glas skal modstanderen drikke. Det gælder om at ramme samtlige glas. Det hold der først får bordtennisbolden i alle glassene har vundet. Når et glas er ramt og øllen er drukket fjernes det, så det efterhånden bliver svære at ramme. Hvis du rammer plet får du et skud mere. Det siger sig selv, at jo mere dine modstandere drikker, jo svære har de ved at ramme dine glas. Det er tilladt at prøve at bringe modstanderen ud af balance, når de skal koncentrere sig og prøve at ramme dine glas.

Hvor stammer beer pong fra

Beer pong stammer fra USA og er først de seneste år kommet til Danmark, så spillet er stadig relativt ukendt. Med mindre man har set House of cards. Derfor er der også åbnet op for, at du kan overraske kunder og gæster med et nyt spil, som er nemt og sjovt og hvor alle i princippet kan være med. Eneste krav er at de er villige til at drikke øl. 

5 thoughts on “Køb af et godt beer pong bord

  1. kære Boerne.dk
    Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem.
    De kærligste hilsner. Lucas X.

  2. Boerne.dk Howdi, Hvem har skrevet artiklen? Der står bare “boerne.dk” som udgiver. Jeg tænker ift. skribentens navn?
    Mvh.. Lea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *