Få vækst via din hjemmeside med SEO

Idag er internettet så stor en del af vores hverdag, at mange af os ikke længere tænker over det. Vi skriver mails, er på Facebook og bruger det til at google os til en masse ny viden eller virksomheder, der sælger produkter. Dem der arbejder med internettet og markedsføring ved, at for at en virksomhed eller et produkt skal findes og det skal føre til et muligt salg, skal det ligge øverst på siden på der Googles, helst i top 3 for at der klikkes på hjemmesiden og det er muligt at få et salg. Er du ikke i top 3 er sandsynligheden for at du ikke får salget stort og at det istedet går til den af dine konkurrenter der er bedre til SEO. Selvom det er dig, der har det bedste produkt og den flotteste hjemmeside.

Hvad er SEO?

SEO er søgeordsoptimering. I daglig tale SEO. Det er det Google bruger for at finde ud af, hvem der skal ligge øverst, når der søges på et bestemt ord. Det kunne f.eks. være bæredygtig chokolade. Findes det ord ikke på din hjemmeside, vil Google ikke finde dig og du vil ikke vises, når der søges på bæredygtig chokolade. Dvs at så er det ikke dig der får klikket der fører til din hjemmeside og et muligt salg.

Det er muligt selv at stå for SEO, men det er et tidskrævende arbejde, så med mindre du ved, at det har du tid og mulighed for, samt syntes er sjovt, bør du overlade det til et bureau. Der er generelt mange penge at hente på bundlinjen ved at sikre sig, at ens hjemmeside er søgeordsoptimeret. Søger du på SEO vækst Århus vil du finde bureauer, der er specialiseret i at lave søgeordsoptimering. 

Start med SEO, når du bestiller en hjemmeside

Ideelt set er det nemmest og billigst at tænke SEO ind, når hjemmesiden laves. Hermed kan man allerede fra start, få de ord som forbrugeren benytter sig af skrevet ind i teksterne så Google finder dem. Er de ikke allerede i teksterne skal de skrives om, hvilke kan være både tidskrævende og dyrt. Især hvis det er en stor hjemmeside med mange undersider. Så uanset bør du tage det seriøst. Især hvis du gerne vil øge dit salg via din hjemmeside.

7 thoughts on “Få vækst via din hjemmeside med SEO

  1. Howdi – Boerne.dk Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på!
    Med venlig hilsen, Rosa

  2. Boerne.dk – Hullehøj, Har lige læst artiklem om Få vækst via din hjemmeside med SEO, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? Rigtig god dag, Isabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *