Dogging fun – det skal du vide

Hvis ikke du nogensinde mener at have hørt ordet dogging fun før, så er du langt fra den eneste. Denne relativt nye type feticher udsprang i England og har, takket været internettet, vokset sig til en global anerkendt fetich på bare et par årtier og kan nu findes stort set i alle store og små byer verdenen over.

Dogging fun dækker over fetichen hvor to totalt fremmed mennesker mødes udenfor, det kunne være på en offentligt bænk, i en park eller ved en strand for at have sex med hinanden. Nogengange er man kun to mennesker, andre gange flere og nogle gange er der endda andre holder øje med de der har sex fra en sikker distance – disse mennesker hedder Voyagers, og bliver kåd ved tanken af at se på folk der har sex uden at de ved det.

Dogging fun – mange feticher, ét navn

En af de ting der har været med til at gøre dogging fun så udbredt så hurtigt, er at det at mødes udenfor for at have sex med fremmed kan indeholde mange flere forskellige feticher end bare det. Det kunne være at du blev helt kåd ved tanken om at have sex med mange mennesker, eller at det var det med fremmed folk der gjorde det for dig. Det kunne også være at du var en af disse voyagers, der bare holdt øje. 

Sådan kommer du i gang

Der findes, som nævnt tidligere, efterhånden et utal af forskellige dogging forummer hvor interesserede kan melde sig til (ofte mod en månedlig betaling) og derefter få fri adgang til at både chatte og aftale møder med andre medlemmer. 

Disse forummer har oftest også en lang række retningslinjer der skal være med til at sikre, at det forsat er ligeså nemt at dyrke dogging fun i fremtiden – det indebærer retningslinjer til hvordan du bør opføre dig og hvordan du bedst rydder op. 

Dogging fun og lovens lange arm

Der er kun to love to bør være bekendt med, før du er klar til at hoppe ud i livet for dogger – de lyder som følger:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Læs om sex i det fri på dette link

 

6 thoughts on “Dogging fun – det skal du vide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *