Derfor skal du vælge parterapi

Parterapi

Ofte kan man have den følelse, at det er svært at navigere i et parforhold. Specielt i disse mere moderne tider hvor der konstant rykkes på grænserne for kønnene, samt den forståelse vi før havde for roller i et parforhold.

Udover dette har samfundet en holdning og en forestilling om, hvordan det ideelle parfold ser ud, hvilket for de fleste kan være svært at leve op til. Det skal dog også lige siges, at forestillingen om den eneste ene stadig eksisterer, og hvorfor skal vi give op på denne ene person blot fordi vi møder lidt modstand?

Netop her kommer Parterapi i Viby ind i billedet.

Mange har en idé om hvad parterapi er, og derfor skaber det ofte en form for negativ klang. Men det mange ikke ved, er at du ved at gå i parterapi, kan få nogle værktøjer der kan guide dig og din partner tættere på hinanden.

Hvad gør parterapi?

Uanset om du og din partner har været sammen i mange år eller er nyforelskede, kan parterapi være en god løsning. Det som du ummidelbart lærer vil være at blive bedre til at lytte til hianden samt kommunikere på en hensigtsmæssig måde. Det handler med andre ord ikke om, at der er en terapeut der fortæller dig konkret hvordan du skal ændre din personlighed, som ellers ofte er det der forbindes med ordet, parterapi.

Derimod er parterapi en nyttig ressource til at lære, hvordan man håndterer de udfordringer, der end måtte være i forholdet.

Hver eneste part i et parforhold bør være lykkelig. Det er det der bidrager til at parforholdet har positiv energi og glæde, og det er samtidig også det der i sidste ende skaber rammerne for et velfungerende liv sammen. Det behøver altså ikke nødvendigvis at være sådan, at hvis lykken ikke er til stede fra første dag, at man ikke er i stand til at arbejde med dette. Og det er netop det parterapi er med til at skabe, gennem redskaber og strategier, der kan skubbe jer i den rigtige retning.

I vil samtidig lære at forstå hinanden bedre, og dette er hvad der i sidste ende vil føre til færre konflikter og skænderier, da I er i stand til at forstå og dernæst acceptere den andens holdning eller behov.

Så hvis du og din partner mangler gnist, har et utilfredsstillende sexliv eller er plaget af utroskab, som blot er enkelte af de udfordringer, som mange par kan have svært ved at håndtere, så skal du ikke tøve med at følge ovenstående link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *