Den perfekte lampe til børneværelset

Til børneværelset

Når man skal indrette et børneværelse er der mange faktorer der spiller ind. Man skal sørge for at gøre det så børnevenligt som muligt, og derfor have ting i værelset som børn er glade for at kigge på. Det handler ikke om hvor moderne man kan gøre indretningen. Det er børn fuldstændig ligeglade med. De vil gerne have et sted hvor de kan slappe af og føle sig trygge. Samtidig med at de skal have plads til at folde sig ud, lege, være kreative og være sig selv. Alle børn er naturligvis forskellige, men for størstedelen af dem er noget de kan blive draget af et sikkert hit. De bliver helt fascinerede og du har derfor også mulighed for at få dem en smule ned i gear og få dem til at falde til ro. Og dette får du løsningen på, lige her.

Månelampe 

En Månelampe lyder måske ikke af det store når man bare lige høre det. Rent faktisk lyder det meget barnligt og som noget der kun er beregnet til et børneværelse hvis barn blot er et år gammelt. Men det er slet ikke tilfældet. Der er nemlig tale om en 3D måneformet lampe. Lampen har en diameter på hele 18 cm. Og for at det ikke skal være løgn kan den lyse i tre forskellige farver. Nemlig; hvidt, gulligt eller orange måneskær. Den giver et meget behageligt lys, som skaber en særdeles hyggelig stemning på diverse børneværelser. Og skaber herved også et godt lys hvis man vil bruge den som læse lampe. Dette er både når dit barn er i alderen, hvor du som forældre læser godnathistorier højt, eller når dit barn selv når alderen og vil prøve at læse selv. Mulighederne er uendelige.

En ekstra god ting for forældrene er at lyset ikke er distraherende for dit barn når det skal sove. Det er nemlig muligt at justere lysstyrken og hvor kraftigt du vil have lampen til at lyse. Det er såre simpelt, og du kan derfor benytte lampen ved mange forskellige artede lejligheder. Du kan stille og roligt lade lampen være tændt hele natten, uden at du skal være bekymret for dit barns sikkerhed. Lampen bliver ikke overophedet og der er ikke nogle risici for at der sker noget farligt ved at den lyser for længe. 

Lampen kan lyse i op til 8 timer uden ledning, og så kan du blot lade den op via USB.

Så ved at følge linket her Månelampe, bliver du ført ind til dit barns drømmelampe. 

3 thoughts on “Den perfekte lampe til børneværelset

  1. Heja Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler?
    Rigtig god aften. Villum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *