Alle kan få brug for en hjælpende hånd

Alle kan få brug for en hjælpende hånd

Vi kender alle til perioder, hvor der er behov for ektra fokus og omsorg. Måske er du et sted i dit liv, hvor du har brug for at finde ind i dig selv og arbejde med problematikker, som har fyldt i dig for længe.

Mange opsøger samtaleterapi i perioder i deres liv, hvor de oplever:

 • Dårligt selvværd.
 • Uhensigtsmæssige reaktionsmønstre.
 • Dårlige vaner, som de ønsker at ændre på.
 • Manglende mod.
 • Svært ved at følge en plan.
 • Problemer med at nå et ønsket mål.

Samtaleterapi som redskab til udvikling

Du kan bruge samtaleterapi som et redskab til at lære dig selv bedre at kende. Ved hjælp af spørgsmål, hjælper jeg dig med at opnå forståelse for dig selv, og hjælper dig derved til at komme tættere på dig selv.

Samtaleterapi bygger på, at du ved hjælp af selvrefleksion, finder frem til nye måder at handle på og tænke på. Du bliver med andre ord hjulpet til at se nye vinkler på de udfordringer, du tumler med.

Mellem samtalerne er der indlagt øvelser, så du hele tiden arbejder med din egen bevidsthed og derved formår at rykke ved dine egne erkendelser. På den måde får du brudt uhensigtsmæssige vaner og får skabt nye og udviklende vaner, som kan føre til større selvværd og tilfredshed i livet.

Hvorfor er samtaleterapi en god idé?

Hvorfor kan jeg ikke bare snakke med mine veninder? – Det spørgsmål hører jeg tit. Og det kan jeg godt svare dig på. 

Der er stor forskel på at snakke med sine veninder og på at få samtaleterapi. Problemet med dine veninder er, at de holder af dig. De har følelser i klemme og holder måske igen med de spørgsmål, som netop kan rykke dig og få dig til at tænke og handle anderledes. De vil med andre ord blokere din udvikling med alt deres kærlighed.

Med én, der står helt udenfor det hele, er der ikke følelser i klemme. Jeg kan derfor stille dig alle de nysgerrige spørgsmål, som jeg tænker vil være relevante for at få dig til at leve dit optimale liv. Jeg kan skubbe på dér, hvor der er behov for det.

Samtaleterapi – redskab til udvikling

Samtaleterapi er det bedste redskab til at ændre på de uhensigtsmæssige vaner og mønstre, som fastholder dig i et liv med lavt selvværd og mange bekymringer. Hvis du vil opnå personlig udvikling, skal du tage skridtet i dag. Invester tid i dig selv – så vil du opleve, at det bliver muligt at bryde med uhensigtsmæssige mønstre og vaner og leve et liv i mere harmoni.

 

 

7 thoughts on “Alle kan få brug for en hjælpende hånd

 1. Heja Boerne.dk
  Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! 😉
  Alba

 2. Boerne.dk – Heey,
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her Venligste hilsner, Esther B. W.

 3. Fedt – Boerne.dk
  Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde.
  Venlig hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *